И още от нас...

Ролетни Комарници

Ролетните комарници са чудесен вариант за мрежа против насекоми. Те са удобни, дълготрайни и надеждни. Този тип комарник представлява алуминиева мрежа с тефлоново покритие , което се навива на руло и прави комарника функционален и удобен за употреба.

Плисе Комарници

Плисето е специфичен модел комарник, който намира приложение при по-големи отваряеми части, като двукрили врати с летящ делител, отваряемост тип ,,хармоника” и т.н. С този комарник може да се покрие площ с размери ширина до 5000 мм и височина до 2400 мм.


 

Screen Системи

Вертикалното засенчване внася значителен принос за намаляване потреблението на енергия в сградите. Този модел сенници позволяват да се регулира количеството светлина, която влиза в стаите и осигуряват ефективна топлинна защита, благодарение на изолационната въздушната възглавница между тъканта на тентата и прозореца. Те гарантират ефективна защита при силни ветрове и са изключително подходящи за зимни градини, прозорци, балкони, тераси, стъклени сгради и др.

Термо кутии за щори

Алуминиевите ролетни щори модел BRAVA са отличен избор за Вашия дом. Кутията, в която се монтират е с прекъснат термомост, което ги прави перфектно допълнение към Вашите алуминиеви прозорци. Начинът на монтаж осигурява голямо разтояние между прозореца и щората, което позволява монтирането на ролетни комарници и увеличава топлоизолационните качества на щората. Ревизионият капак се намира във вътрешната част на помещението, което улеснява обслужването на щората.

Автоматизация

Умна къща / Улеснете живота си!

Четири причини да моторизирате Вашите ролетни щори

∙За да защитите дома си! - При опит за принудително проникване, нашите мотори осигуряват отлична сигурност, благодарение на твърдите връзки против повдигане на щората.
∙Наслаждавайте се на несравним акустичен комфорт! - С новата гама мотори S&SO RS100 ние разработихме дискретни щори, за да Ви осигурим максимално спокойствие. Можете да активирате тихия режим и да се наслаждавате на нежно събуждане!
∙Улеснете живота си! - Можете да управлявате всички Ваши щори по всяко време с едно единствено дистанционно управление. Програмирайте щорите да се отварят или затварят по всяко време на деня.
∙Бързо и лесно инсталиране! - Обмисляте закупуването на моторизирани ролетни щори, захранвани със слънчеви батерии, без необходимост от захранващо напрежение или окабеляване? Следователно можете да ги инсталирате без да нарушите екстериора на Вашия дом! 

АВТОМАТИЗИРАЙТЕ ВАШИТЕ РОЛЕТНИ ЩОРИ:

За да оптимизирате потреблението на енергия, помислете за използване на сензор за слънце или температура, който да активира моторизираните ролетни щори, когато слънцето припича през лятото.

Комбиниран сензор за слънце и вятър

Този сензор е специално предназначен за моторизирани външни венециански щори. Soliris Sensor RTS осигурява автоматичното прибиране на щората, когато задуха вятър със сила над предварително настроения праг на чувствителност на сензора и дава възможност щората да бъде автоматично отваряна и прибирана в съответствие с интензивността на слънчевото греене.

Безжичен сензор за слънце

Безжичен сензор за слънце за ролетна щора. Дискретен и безжичен сензор за слънце на фасадата: без окабеляване, ефективност, където е необходима. Aвтоматично спуска или прибира щората в зависимост от интензивността на слънчевата светлина и зададения праг на чувствителност. През лятото намалявате с до 9°C температурата във вътрешността на къщата като по този начин се намаляват разходите за охлаждането й.

Сензор за температура

Thermis WireFree™ io представлява безжичен сензор за температурa от радиотехнологията ® io-homecontrol. Той изпраща отчетените от него данни за температурата към io мотори или свързани решения, с цел осигуряване автоматичното управление на продуктите в зависимост от нивото на температурата.

Сензор за дим

Сензор за дим, отчита появата на дим. Позволява създаването, на алгоритъм за отваряне на ролетни щори, моторизирани с мотори на Somfy, в случай на отчитане на дим в комбинация с модула за автоматизация на дома TaHoma. Той изпраща сигнал към централния блок, предупреждава обитателите чрез вградена сирена (85 dB), светлинна индикация, задейства сирените на инсталацията с максимална мощност.

Управлявайте ролетните си щори от разстояние!

С един клик на смартфона си, създавате собствени сценарии за работата на щорите по дни и часове.

Решение за свързаност от SOMFY.

Продукт за свързана къща, за различни продукти, няколко протокола. Управление на оборудването в дома от разстояние: ролетни щори, сенници, вътрешни засенчвания и други от смартфон, таблет или компютър. Системата позволява на потребителя множество операции със свързаното оборудване, осигуряващо на потребителите комфорт, спокойствие, сигурност и пестене на енергия.

Една платформа, стотици възможности

В момента TaHoma е най-цялостното решения на пазара. Tя е съвместима с над 250 продуктови гами (напр. ролетни щори, капаци за прозорци, щори, портални и гаражни врати, отопление, осветление, камери и алармени системи) както на Somfy, така и на 20 други големи партньорски брандове за оборудване на дома. Започнете с управлението на алармената система или ролетните щори, след това добавяйте с лекота нови и нови продукти (осветление, отопление, сенници, щори, завеси ...), без да променяте Вашата инсталация. Стъпка по стъпка, повишете Вашата сигурност, комфорт и енергийна ефективност. Данните Ви са защитени. TaHoma е сертифицирана от независимата организация SySS GmbH, която гарантира, че сървърите, на които се хостват и съхраняват данните на Somfy, отговарят на най-високите стандарти за сигурност, както и че предлагат максимална сигурност на уеб интерфейса и приложенията за iOS и Android, които управляват продуктите.

УПРАВЛЯВАЙТЕ ДОМА СИ С ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ИНТЕРФЕЙС

Вижте всички Ваши свързани продукти на началния екран. Управлявайте ги от Вашия таблет, смартфон, компютър, смарт часовник и с гласов асистент. С ТРИТЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРОГРАМИ:  • Scenario (Сценарий) - създавате сценарии при едновременното управление на няколко продукта.

  • Smart за създаване на алгоритми с използването на сензори.


С TaHoma създайте сценарии за едновременното управление на Вашите свързани продукти и активирането им само с едно кликване на смартфона си.


/Например: създайте сценарий I`m going out (Излизам), когато напускате дома си, ролетните щори се затварят, а осветлението се изключва./


 

Контакти

* Полето е задължително